En snak om silikonebryster og bikinier

sweater weather – guide

Hej venner! Hvor er det mega lang tid siden, at jeg har skrevet noget på bloggen. Faktisk lidt over en måned siden! Jeg har simpelthen bare haft så sindssygt travlt, og tiden er fløjet afsted. Sådan HELT overdrevet, men nu er jeg tilbage, og jeg håber at i har det dejligt.

Som de fleste af jer måske ved, så er jeg stor-bruger af min instagram nynnelarsen yay, og jeg får i den anledning vildt mange spørgsmål om, hvor mit tøj er fra og om jeg ikke vil lave et blogindlæg om det, og here you go!
Jeg synes det er svært at sætte mig ned at lave blogindlæg om hele mit tøj skab, men på det seneste har jeg fået en hel del tøj fra www.na-kd.com og det er faktisk mest det jeg går i, så det er også mest det i ser, og af samme årsag dét som i spørger hvor er fra. Så et lyn svar er: Det meste tøj, som i ser mig i for tiden er fra deres hjemmeside.

MEN MEN MEN det er jo begyndt at blive VILDT koldt udenfor. Personligt selv så er jeg allerede hoppet i en varm jakke, og nogle varme trøjer, og derfor vil jeg lave en “sweater guide” og jeg vil naturligvis vedhæfte links og billeder. Jeg synes at NA-KD har nogle vildt lækre, og jeg har også selv flere derfra. Derfor har jeg fundet nogle sweatre til jer fra deres hjemmeside, for der får i nemlig samtidig 15 procents rabat med rabatkoden “Nynnelarsen15” – Så et par lækre sweatre med 15% rabat – ikke dåååårligt.

 

Jeg elsker leopard print. For mig er den ikke død endnu, og jeg har selv denne, (tjek billedet helt øverst) og ELSKER den. Find et link til den her.

 

og ja, som sagt så er leopard printet for mig ikke dødt endnu, og derfor har jeg samme trøjer, men i andre farver. Find link til det her

 

Den her sweater finder du også hjemme i min gardarobe! Link til den er her.

 

Synes også den her er vildt optur. Find den her

 

Synes den her er vildt sej, og jeg elsker de store “runde” ærmer. Link finder du her

Tusinde tak fordi i endnu engang har læst med! Hvis i gerne vil have mere af den her slags, så laver jeg det gerne. Husk at hvis i bruger rabatkoden “nynnelarsen15” så får i 15 % rabat på jeres ordre.
(Gælder dog ikke allerede nedsatte varer) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om silikonebryster og bikinier