Jeg bestilte det forkerte hotel!

Søndag, gråvejr og tennissokker

Theo hjælper med at sortere tøj

Hej venner. Velkommen tilbage! Jeg har ikke fået skrevet noget den sidste halvanden uge, og det skyldes simpelthen at på vej hjem fra LA, blev jeg VILDT dårlig og røg direkte til lægen i DK med 40 i feber. Det var heldigvis ikke så alvorligt som det føltes, men jeg var den heldige vinder af en omgang halsbetændelse og en penicillinkur. YAY! Just my luck.

Well, idag er det søndag, og det er for første gang længe sådan RIGTIG søndag. Regnvejr, tennissokker og under dynen. Synes faktisk at det er helt rart at det er sådan lidt koldt i det. Jeg stod VILDT sent op idag. Vi taler kl 16 ish.

Da jeg havde fedtet mig ud af sengen, så gik jeg igang med at sortere mit tøj. Jeg har RIGTIG meget tøj, men mest af alt har jeg rigtig meget tøj, som jeg ikke bruger, og aldrig har brugt. Jeg er ikke typen, som smider tøj ud, da jeg ved at der er folk rundt omkring i verden, som kan bruge det, så jeg finder altid en tøjcontainer fra rødekors og smider det deri. (Medmindre jeg giver det til mine veninder, familie eller sælger det.) Det skal i hvertfald ikke smides i skraldespanden, og det er noget jeg synes vi alle skal blive bedre til. I kan finde en tøjcontainer tæt på jer her.

Da jeg langt om længe var færdig med det, så gik Theo og jeg en tur ude i regnen. Jeg kan godt afsløre at den ene af os, er mere begejstret for regnvejr end den anden.

Tobias har været i Parken idag, og han kom glad hjem. Gæt selv hvem han holder med. 😉 Jeg havde lavet lasagne til da han kom hjem, og lad mig være ærlig: Jeg kan ikke give jer nogen fancy opskrift, for jeg har købt den billige pulverblanding fra Rema1000, som desuden også er min yndlings. Den smager af Knorrs, og koster det halve! Wuhu.

Imorgen skal jeg på arbejde igen, og jeg GLÆDER mig helt vildt. Jeg har ikke været der i snart 3 uger, da jeg holdte 2 ugers ferie, og har ligget syg, siden jeg kom hjem i tirsdags. SÅ NU ER JEG TILBAGE! Jeg elsker at holde fri, men jeg elsker også at arbejde, og så har jeg bare verdens bedste og sejeste kollegaer.

Resten af aftenen skal gå på at se HBO med T inde i sengen. Jeg har lige købt det igår, så nu skal vi undersøge hvad det har at byde på. En af mine søde følgere på Instagram anbefalede serien “Power” som vi vil gå igang med at se.

Er det andet i kan anbefale på HBO, og har i haft en god søndag? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bestilte det forkerte hotel!