Jeg bestilte det forkerte hotel!

Jeg bestilte det forkerte hotel!

Yayyyy, velkommen til mit første indlæg venner!

Pt. er jeg i Los Angeles med Tobias, som de fleste af jer nok har set, hvis I ellers følger med på Instagram. Som de færreste til gengæld ved, så er det min fødselsdagsgave fra mig til ham, da han blev 25 år i juni, og afsluttede sin BA ude på Københavns universitet.  – Af samme årsag, skulle rejsen også bare sidde lige i skabet. Jeg har brugt utallige timer på at finde nogle gode flybilletter, en god bil vi kunne leje, og ikke mindst et PERFEKT hotel.

MEN jeg er jo mig, og alt skulle selvfølgelig gå galt.

Vi vågnede op om natten kl 04, da vi skulle flyve fra Kastrup kl 07. Tobias tjekker sin mobil, og ser at den bil vi skulle have lejet, har været en del af et trafik uheld, og derfor har udlejer aflyst. (Til de nysgerrige: Vi lejer bil igennem turo.com. Det er ligesom AirBnb bare med biler. PISSE SMART og billigere). Jeg er et panik-menneske, og kan godt blive “lidt” hysterisk under pressede situationer. Så jeg går lidt i panik, men vi finder hurtigt en anden bil, og booker den istedet. “FEDT, situationen er under kontrol” – Tænker jeg. Efter en rejse på små 20 timer rammer vi endelig LA, og fanger en uber til vores hotel. Da vi ankommer virker det egentligt okay. Vi vil bare gerne have nøglerne til vores hotelværelse, så vi kan komme op, smide vores kufferter, og gå ned i byen – nu hvor hotellet ligger i downtown LA. Det vi så meget hurtigt finder ud af,  er at downtown ikke er downtown som det er i Danmark. Til gengæld til vores store overraskelse, er vi endt i det SYGESTE slum kvarter omringet af bander og hjemløse, og ikke et sted, hvor man har lyst til at bevæge sig ud, når det er mørkt. Jeg går så i panik igen. Det kunne simpelthen ikke passe! Jeg havde jo kigget på hoteller hjemmefra i flere timer. Mut går jeg tilbage mod hotellet, og vi bliver enige om, at vi hopper i poolen, og må tage det som en lærerig oplevelse. Vi klæder om, håndklæderne under armen, og så kigger vi ned mod poolen fra vores altan, hvor vi så opdager at der ikke er noget vand i poolen. HVORDAN!!?!?!??! Vi går ned til poolen, og der hænger et skilt hvor der står at den er ude af drift. Jeg kunne virkelig græde. Jeg stod i 35 graders varme i det sygeste slum UDEN en pool.

Jeg kan godt afsløre at jeg endnu engang går i panik. Heldigvis har jeg Tobias med, som altid er en verdensmand, og han snakker med dem inde i receptionen. Efter 5 minutters tid, så kommer han ud, og de er gået med til at refundere alle vores penge. Jeg skriver og kigger lidt rundt på nettet, og har heldigvis (læs: åbenbart) en gammel bekendt som har den lækreste penthouse lejlighed i Hollywood. Han er tilfældigvis ikke hjemme, og han er så sød at lade os låne den de sidste 11 dage. Så status er: Vi har fået hentet vores “nye” bil, rykket ind i en lækker penthouse i Hollywood, kører til Las Vegas i morgen og bliver indtil fredag, og rejser hjem på mandag.

I får lige et par billeder med herfra vores nye sted.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bestilte det forkerte hotel!