Søndag, gråvejr og tennissokker

En snak om silikonebryster og bikinier

HEJ VENNER! Velkommen tilbage.

OKAY! Nu kommer det nok mest efterspurgte indlæg. Et blogindlæg om mine bryster, hvor store de er, om de er ægte, om jeg har købt dem, og hvad de i så fald har kostet og ikke mindst (spoiler alert!!!!) hvordan jeg får klemt sådan en  omgang silikone ned i en bikini, hvor str jeg bruger og hvor jeg køber bikinier og undertøj!

Til at starte med: Nej, mine bryster er ikke ægte. Jeg har 500 ml silikone i hvert bryst. Eller faktisk 450  ml i det ene, og 500 i det andet, fordi jeg fra naturens side havde en mindre størrelsesforskel, så det fiksede min super seje kirurg Henrik Toft Nielsen, som arbejder på Hc. Andersen privat hospital. Hvilket leder os hen til, at jeg er blevet opereret på Hc Andersen Privat hospital (I oktober 2016) og gav lige knap 40.000 kr.

Alt mit undertøj (uden undtagelse) køber jeg i Change. Jeg bruger 75H i Bh, og det kan man desværre ikke få i H&M. Så til jer piger der læser med, og som overvejer at få lavet bryster: Ta det med i jeres overvejelser. En bh koster minimum 500 kr.

 

BIKNIER! Mit umidelbare trick er at finde nogle bikinier med snører, så den kan bindes både i nakken og bag på ryggen, og så bare tage den største størrelse, så den passer i skålen. Jeg har én bikini fra Change find den her og ellers har jeg en fra Nelly find den her, én fra primark som jeg desværre ikke har kunne finde online, en fra h&m find den her og min absolut yndlings fra NA-KD, som du kan finde her!! Den er SÅ flot, og jeg har taget en L, og med lidt god vilje, kan jeg godt få mine bryster ned i dem, og den passe nogenlunde i omkreds, da mine bryster også “strækker” det ud. Giver det mening?

Btw, så får i lige nu 20% rabat på www.na-kd.com med rabatkoden “nynne20” men det gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag, gråvejr og tennissokker